Telefon Dinleme Nasıl Anlaşılır?

Yaşam koşullarının her geçen gün kötüye doğru yol alması ve insanların çeşitli şekilde ihanete uğraması, yazılım firmalarını da harekete geçirmiş olup, bugün bireyleri izleme olanağı sunan programlar üretilmiştir. Ancak bu programların piyasa üzerinde oldukça fazla sahte yazılımının bulunmasından ötürü kullanıcılarına yarar yerine zarar sağladığının altını çizmek isteriz. Telefon Dinleme Nasıl Anlaşılır? Şöyle ki, gizlilik politikasına uygun şekilde tasarlanması ve hedef kişinin hiçbir koşulda anlamayacağı şekilde çalışması gereken Casus Yazılım, sahte içeriği sahip olduğunda kendini belli etmesi ve takipçiyi yakalatması olası bir durumdur. Bugün hukuksal açıdan bu yazılım ele alındığında kişiler üzerinde yetki sahibi olduğu bireyleri izleme hakkına sahiptir. Fakat yetki sahibi olmadığı kişileri izleme durumunda ise yasa dışı bir işe imza atacağı için birde fark edilme durumu göze alınırsa tabi ki başının derde girmesi büyük ihtimaldir.

Telefonum Dinleniyor mu ?
Telefonum Dinleniyor mu ?

Dolayısıyla bu yazılımı kullanacak olan kişilerin öncelikle yetki sahibi oldukları kişiler üzerinde kullanmasını tavsiye eder ve hukuksal açıdan tedbirli davranmaları gerektiğini belirtmek isteriz. Bunun dışında Telefon Dinleme Nasıl Anlaşılır? Diye soracak olursanız, profesyonel bir yazılımın anlaşılma ihtimalinin olmadığını söyleyebiliriz. Uzman bir kadro tarafından ele alınan program en ince detayına kadar düşünülerek tasarlanır ve %100 gizlilik politikasına uygun şekilde hareket ederek çalışması sağlanır. Bu nedenle uzman bir firmanın yazılımını kullandığınız vakit gönül rahatlığıyla takibinizi gerçekleştirebilir ve herhangi bir sorunla karşılaşmadan öğrenmek istediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz.

Telefon Dinleme Nasıl Anlaşılır
Telefon Dinleme Nasıl Anlaşılır

Ancak tercihinizi kopya içerikli bir yazılımdan yana yaptığınızda bu durumda merak ettiğiniz Telefon Dinleme Nasıl Anlaşılır? Sorunuz için bazı ihtimallerin var olduğunu belirtmek isteriz. Mesela hedef telefona sahte yazılım yüklendiğinde hedef kişi telefonunu birkaç saat kullanmayıp eline aldığında sanki uzun süredir işlem yapmış ve telefon ısınmış gibi telefonda bir sıcaklık belirtisi oluşur. Çünkü takipçinin uzaktan telefonu inceliyor olması hedef telefonda ısı yükselmesine neden olur. Bununla birlikte takipçi hedef telefonda işlem yaparken telefonun ışığı kendi kendine yanıp sönebilir. Ayrıca sesli görüşme anında karşı tarafın sesinin derinden gelmesi de telefonun dinlendiğine işaret olabilir. Bir başka husus ise yine sesli görüşme esnasında telefondan sesin hışırtılı gelmesi de kişinin kullandığı sahte Casus Yazılım uygulamasını açığa çıkaran bir detay olarak görülmektedir. Tabi ki, bu ayrıntıların her biri kopya içerikli bir programı işaret etiği gibi bir yandan da asılsız bir şüphe olabileceği kesindir Yani telefon bozulduğunda da bu belirtiler ortaya çıkabilir. Ancak hedef kişi bu belirtiler dahilinde ilgili kuruma telefonunun incelemesi için başvuru yaptığında sahte yazılım büyük ihtimalle ortaya çıkacaktır. Fakat orijinal programda bu durum söz konusu değildir. Çünkü son derece titizlikle hazırlanan yazılım telefonun incelenme durumunda dahi kendini belli etmeyecek potansiyele sahiptir.

Telefon Dinleme Anlamanın Yolları
Telefon Dinleme Anlamanın Yolları

Dolayısıyla profesyonel bir yazılım firmasının ürününü kullandığınızda kendi kendinize Telefon Dinleme Anlaşılır mı? Sorunu sormanıza kesinlikle gerek kalmayacaktır. Son derece gizli şekilde çalışmasını sürdüren yazılım bununla birlikte barındırdığı 200’den fazla özellik ile hedef kişinizin dilediğiniz bilgisine ulaşmanıza olanak verecektir. Peki, bu üstün niteliği taşıyan özellikler nedir? Öncelikle uzman bir ekibin elinden çıkan Telefon Dinleme Yazılımı kullandığınızda hedef kişinin hemen arkasında yer alacağınızı bilmelisiniz. Bunun nedeni ise sesli görüşmelerini canlı dinleme, anlık SMS kontrolü sağlayarak günlük aktiviteden haberdar olmanızdır. Bununla beraber mail, whatsapp, line, skype, facebook gibi sitelerin şifrelerini görme ve erişim sağlama, ortam dinleme, yer tespiti, uzaktan kamera kontrolü ile resim çekebilme, galeri, not defteri ve ajanda gibi telefon üzerindeki bütün uygulamaları inceleyebilme gibi aklınıza gelebilen her detaya ulaşacağınız için hedef kişinizin tüm hareketlerini yakından takip edebileceksiniz. Ancak bu işlemi gerçekleştirmek için hedef kişinin adroid veya ios tabanlı bir cep telefonuna ve sürekli aktif olan internet erişimine sahip olması gereklidir. Hedef kişinin interneti açık olmadığında gittiği yerleri ve görüştüğü kişileri saptamanın imkanı yoktur.

Telefon Dinlemeyi Anlayabilir misiniz ?
Telefon Dinlemeyi Anlayabilir misiniz ?

Bazı yazılım firmaları satış yapmak için her ne kadar kesintisiz raporlama yapıldığını vaat etse de takip işleminin kesintiye uğramaması için mutlak suretle hedef kişinin her daim internetinin açık olma zorunluluğu vardır. Örneğin; çocuğunuzu takip etmek istediğinizde Casus Telefon Programı ile uyumlu bir cep telefonu ve aylık internet paketi koşulunu oluşturduğunuzda, takibinize kesintisiz devam edebilir ve her an çocuğunuzun nerede kimlerle olduğundan haberdar olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir